Is jouw duurzability op orde?

Duurzaam leven. Duurzaam ondernemen. Duurzaam communiceren. Volgens ons staan deze drie activiteiten nooit los van elkaar. En toch merken we dat bedrijven en organisaties met communicatie over duurzaamheid net iets meer dat ene verschil kunnen maken. Vertel eerst waaróm je duurzaam onderneemt en daarna pas wát je doet. Goede communicatie zorgt ervoor dat bedrijven, organisaties en klanten elkaar vinden op dát aspect waar je achter staat, en wat je wilt uitdragen. Mensen staan open voor verandering als ze de aantrekkelijkheid ervan inzien. Twijfel je? Doe je het omdat je vindt dat het moet? Doe het dan niet. Daar hebben mensen een neus voor.

Ook verslaafd aan duurzaamheid?

En natuurlijk twijfel je niet. Duurzaamheid zit net als bij ons in je genen. Bij ons begon het inmiddels al weer heel wat jaren geleden te kriebelen. Casper Gijzen was initiator van vele activiteiten van gemeenten en ministeries voor de promotie van hun duurzame producten en diensten. Hij startte de online platforms Ecoluxe.nl en Duurzame Gemeente en lanceerde zijn eigen blog: ECOCOOL.nl. Monique Speelman communiceerde voor het Rotterdam Climate Initiative over de noodzaak van schone lucht, droge voeten en schonere energie tegen lagere kosten. En als je zelf niet duurzaam leeft, en duurzaam onderneemt, kun je communiceren totdat je een ons weegt, maar dan komt de boodschap echt niet over.

Hoe zelfs jij wordt beïnvloed door waarom

En zo is Duurzability ontstaan. Jij timmert aan de duurzame weg en wij helpen je het bekend te maken. Jij wilt je duurzaamheidsambities delen? Wij leggen uit hoe je dat het beste kan doen. Jij wilt graag vertellen wat je allemaal doet? Wij vragen waarom.

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Wil je een duurzame organisatie zijn? Heb je een duurzaam merk? Wij helpen je graag met effectieve communicatie waarmee je je doelen realiseert. Van strategie tot plan en van advies tot uitvoering. Storytelling, films, teksten, (netwerk)bijeenkomsten, stakeholderanalyses, communicatieplannen, projectplannen, mvo-rapportages, online en offline.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.